Bezorging door heel Nederland €39,95 per bestelling

0

Uw winkelmand is leeg

Over ons

Het verhaal achter de wijngaarden

Jarenlang maakte Neerlands Wijnmakerij heerlijke wijnen van de druiven afkomstig van de wijngaard in Otterlo. De druiven hebben meerdere keren meegedaan met wijn-wedstrijden en hebben daar goed gescoord (wijnkeuring van de lage landen).

De wijngaard wordt wegens omstandigheden verkocht. Voor u de unieke mogelijkheid om in het bezit te komen van prachtige wijnranken met heerlijke druiven.

 

Hetzelfde geldt ook voor de wijngaard in Doetinchem. Ook met de wijnen die gemaakt zijn van deze druiven is de wijngaardenier diverse keren in de prijzen gevallen. Met heel veel passie en liefde heeft de wijngaardenier hier jaren zijn ranken verzorgd. Helaas heeft ook deze wijngaardenier er mee moeten stoppen. De wijnranken afkomstig van deze wijngaard zijn terug te vinden in onze shop.

 

Over ons

Wij zijn Thijs van Hunnik, Mart-Jan van Veldhuizen en Marc van Maanen. Wij hebben de gelegenheid gekregen, om deze wijnranken te gaan verkopen. Zo’n 14 jaar geleden werden de eerste wijnranken in Otterlo en Doetinchem geplant. Nu zijn ze uitgegroeid tot volwassen wijnranken en levert elk seizoen een mooi en kwalitatief goede druif.

 

In deze wijngaarden staan verschillende soorten druiven. Dit is gedaan om een mooi en ruim assortiment te krijgen. De wijngaardenier heeft deze druiven altijd met precisie en enorm veel passie verzorgt. De wijngaardenier uit Otterlo bracht elk jaar zijn druiven naar Neerlands Wijnmakerij, hier maakte ze van deze druiven biologische wijn. Met deze wijn is ook meerdere keren hoog gescoord op internationale wijn-wedstrijden.

 

De wijnranken worden nu verkocht en u krijgt nu de unieke kans om zelf wijnboer(in) te worden. 

Wij willen als wijnranken.com een mooi en uniek product leveren. We werken niet met tussenhandelaren en zo willen we het contact met u persoonlijk houden, zodat we u goed kunnen adviseren. Daarbij leveren we de wijnranken in pot. U kunt  deze wijnranken in grond poten of in de pot laten staan.

Bent u nieuwsgierig geworden? Of bent u opzoek naar dat ene speciale cadeau voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid? Bestel dan een wijnrank, en wellicht heeft u straks uw eigen wijngaard!